Ανόρθωση περιγράμματος του προσώπου.

07/05/2019
από aggeliki kotsara
Ultra Lifting Patches - Cheeks, Eyes & Lips

Επιθέματα ανόρθωσης για τα ζυγωματικά, τα μάτια και τα χείλη από την Collistar - μια πραγματική και με άμεσο αποτέλεσμα θεραπεία, μοναδική στην αγορά

Ένα πρωτότυπο επίθεμα με μοναδικό και εξειδικευμένο σχεδιασμό, ειδικά διαμορφωμένο για την ανόρθωση των ζυγωματικών και την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος των ματιών και των χειλιών. Η εξαιρετικά αποτελεσματική τους σύνθεση βασίζεται σε πολύτιμα ενεργά συστατικά σύσφιξης, που σε συνδυασμό με μια προηγμένη τεχνολογία Hydrogel, εξασφαλίζουν μια πραγματική θεραπεία σοκ σε μόλις 15 λεπτά.

Η νέα πρωτοποριακή σειρά αντιγήρανσης LIFT HD® της Collistar καταπολεμά τη χαλάρωση του δέρματος, εξομαλύνει τα χαρακτηριστικά του προσώπου, ανορθώνει το περίγραμμά του και παράλληλα διασφαλίζει ένα άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ.

Ενεργεί τόσο την επιφάνεια του δέρματος βελτιώνοντας τη μορφολογία του αλλά και σε βάθος με σκοπό την ενεργοποίηση των φυσικών διαδικασιών της επιδερμίδας.

Αποτέλεσμα μελέτης προηγμένης καλλυντικής τεχνολογίας η σειρά LIFFT HD® πρσφέρει ΔΙΠΛΗ ΔΡΑΣΗ:
Άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ: Το σούπερ τεχνολογικό Tens-Activ®, περιέχει ένα πρωτότυπο ενεργό συστατικό φυτικής προέλευσης, που αγκαλιάζει το πρόσωπο με ένα 3-D matrix το οποίο, σαν ένα αόρατο πλέγμα σύσφιξης, διασφαλίζει ένα άμεσο αποτέλεσμα λίφτινγκ.
Αντιγηραντική αποτελεσματικότητα: Το εξειδικευμένο σύμπλεγμα Lift HD® συνδυάζει ένα πολύτιμο εκχύλισμα από καφέ φύκι, που σε συνδυασμό με ένα ισχυρό βιοδραστικό τετραπεπτίδιο, διεγείρει τη σύνθεση του κολλαγόνου και της ελαστίνης.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική