Ενυδάτωση σαν πρωινή δροσιά και λάμψη για όλη την ημέρα!

12/11/2019
από aggeliki kotsara

Η νέα σειρά Rare Rose, με συνθέσεις πιο ισχυρές από ποτέ άλλοτε, είναι η νέα ενυδατική σειρά της Jurlique. Τα 4 προϊόντα Rare Rose είναι εμπλουτισμένα με εξαιρετικά ενυδατικά βοτανικά εκχυλίσματα, τα περισσότερα από τα οποία καλλιεργούνται χωρίς χημικά λιπάσματα, φάρμακα ή ζιζανιοκτόνα στην ιδιόκτητη φάρμα της Jurlique στη Νότια Αυστραλία και επίσης με το εκχύλισμα από το πολύτιμο άνθος του φρεσκοκομμένου, Νέου και μοναδικού στο είδος του, τριαντάφυλλου της Jurlique. Η νέα σειρά Rare Rose προάγει την υγιή λάμψη της επιδερμίδας ενώ παράλληλα βελτιώνει τα επίπεδα της υγρασίας πιο αποτελεσματικά από ποτέ άλλοτε.

Αποκτήστε ένα πλήρως ενυδατωμένο, διαυγές και ακτινοβόλο δέρμα με τα πιο αγνά αλλά εξαιρετικά δραστικά φυτικά συστατικά!


Το όραμα της Jurlique

H Jurlique καλλιεργεί τριαντάφυλλα πάνω από 30 χρόνια

στους λόφους της Αδελαΐδας στη Νότια Αυστραλία. Τα τελευταία χρόνια

πραγματοποιούσε συνεχώς μελέτες με όραμα τη δημιουργία ενός νέου, μοναδικού στο

είδος του Τριαντάφυλλου, το οποίο θα παρείχε τα πιο εξαιρετικά οφέλη στο δέρμα

και τις αισθήσεις.

Μετά από πολλαπλές προσπάθειες και διασταυρώσεις δημιουργήθηκε το πανέμορφο, μοναδικό Τριαντάφυλλο της Jurlique, το εκχύλισμα του οποίου διαπιστώθηκε ότι ενισχύει τη λειτουργία των συνδέσεων στην κεράτινη στιβάδα προλαμβάνοντας τη διαφυγή του νερού ανάμεσα στα κύτταρα. Βελτιώνει κατά συνέπεια τη λειτουργία του δερματικού φραγμού, βοηθώντας έτσι στη διατήρηση των βέλτιστων επιπέδων υγρασίας στο δέρμα.


Η νεωτεριστική τεχνολογία της νέας σειράς Rare Rose

Το μοναδικό εκχύλισμα από το νέο τριαντάφυλλο της Jurlique με τη βοήθεια της τεχνολογίας εγκλωβίζεται βαθιά στον πυρήνα μιας Φυτικής Μικροκάψουλας από Κυτταρίνη. Η μικροκάψουλα παρέχει μια ελεγχόμενη και αποτελεσματική απελευθέρωση του εκχυλίσματος στο δέρμα, με σκοπό τη διατήρηση των απαιτούμενων επιπέδων υγρασίας καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας.

Η μικροκάψουλα απελευθερώνεται όταν έρθει σε επαφή με το δέρμα και αποδεσμεύει σταδιακά και συνεχόμενα το εκχύλισμα του τριαντάφυλλου. Το εκχύλισμα εισέρχεται στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας παρέχοντας την απαιτούμενη ενυδάτωση αλλά και μια λαμπερή όψη.

Μελέτες που διεξήγαγε η Jurlique έδειξαν ότι βάσει του συστήματος δράσης της μικροκάψουλας υπήρχε σημαντική απελευθέρωση του εκχυλίσματος για μέχρι και 8 ώρες!


Εκτός από το τριαντάφυλλο της Jurlique, τα προϊόντα της νέας σειράς είναι επίσης εμπλουτισμένα με πολυσακχαρίτη από τους σπόρους του φυτού Σέννα που θεωρείται υποκατάστατο του υαλουρονικού οξέως και με το Jurlique Radiance Blend, που αποτελείται από 4 βότανα (τριαντάφυλλο, καλέντουλα, λεβάντα και ρίζα Μολόχας).

Τo λαμπερό, ακτινοβόλο δέρμα είναι η υπόσχεση της Jurlique σε όσους χρησιμοποιούν τα προϊόντα της!

Επιλέτε το προϊόν που σας ταιριάζει


Rare Rose Serum με ρίζα Dwarf Lilyturf για ενίσχυση της λειτουργίας του δερματικού φραγμού.

Rare Rose Lotion με φραγκόσυκο για καταπράυνση και αίσθηση της άνεσης

Rare Rose Gel Cream με ελληνική μαστίχα Χίου για εξισορρόπηση της λιπαρότητας.

Rare Rose Cream με βούτυρο κουπουασού (cupucacu) για βαθιά θρέψη
Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική