Γνωρίστε ένα αληθινό εργοστάσιο βοτανικής ενέργειας για το δέρμα σας.

13/02/2019
από aggeliki kotsara

AROMESSENCETM: Γνωρίστε ένα αληθινό εργοστάσιο βοτανικής ενέργειας για το δέρμα σας.

Aromessence Neroli: Hydrating Oil Serum: Ένα συμπύκνωμα της δύναμης των φυτών εγκλωβισμένο σε ένα μπουκάλι.

Η Decleor συνδυάζει το Αιθέριο Έλαιο, την πιο ισχυρή ουσία του φυτού και "φυσικό αντιβιοτικό" με το Φυτικό Έλαιο, την πηγή των απαραίτητων θρεπτικών στοιχείων καθώς και "δεξαμενή ενέργειας" των λουλουδιών και των βοτάνων και δημιουργεί τον ορό Aromessence. Το μυστικό της σύνθεσής του:

100% :

- Αιθέρια έλαια + βοτανικά έλαια

- αγνός

- φυσικός

- δραστικός

0%

- Χρωστικές

- Ορυκτά έλαια

- Συντηρητικά

Αιχμαλωτίζοντας όλη τη δύναμη της φύσης αποκαθιστά τη ζωτικότητα και την ομορφιά της επιδερμίδας, ενώ η εξευγενισμένες αρωματολογικές οσμές των ορών ισορροπούν τα συναισθήματα, επηρεάζουν θετικά τη συμπεριφορά και επαναφέρουν τη συναισθηματική ισορροπία.

Η Decleor απευθύνεται στην πολυάσχολη, σύγχρονη γυναίκα που αγαπά τη φύση αλλά ζει στην πόλη. Επιθυμεί την ισορροπία, την καλή φυσική κατάσταση και την ψυχική υγεία. Αναζητά, φυσικά, αυθεντικά προϊόντα που δίνουν λύσεις σε όλες τις ανάγκες της επιδερμίδας αλλά και στα σύγχρονα προβλήματα που την επηρεάζουν, όπως η αυξημένη ατμοσφαιρική ρύπανση και η έκθεσή της σε τοξίνες και ατμοσφαιρικούς ρύπους. Οι συνθέσεις Decleor διαθέτουν υψηλή συγκέντρωση σε αγνά αιθέρια έλαια τα οποία δεν αραιώνονται ούτε αναμειγνύονται ενώ είναι απαλλαγμένες από ορυκτέλαια και συνθετικά χρώματα.

Σχόλια

Δεν βρέθηκαν δημοσιεύσεις

Γράψτε μια κριτική