​Σχετικά με εμάς

H Beautycom είναι λοιπόν το αποτέλεσμα ετών παρουσίας και εμπειρίας στον χώρο της ομορφιάς. Μέσα από ένα ταχύτατα αναπτυσόμενο δίκτυο καταστημάτων η εταιρεία Follow the Beauty A.E. αριθμεί σήμερα 12 σημεία λιανικής πώλησης με το εμπορικό σήμα BEAUTYCOM στην Αθήνα και στην υπόλοιπη Ελλάδα, όπου μπορείτε να έχετε την απόλυτη εμπείρία shopping προιόντων ομορφίας.

Σας προσκαλούμε μέσω της ιστοσελίδας μας να πλοηγηθείτε σε όλους τους διάσημους οίκους και να επιλέξετε ανάμεσα σε χιλιάδες προϊόντα ομορφιάς και περιποίησης. Θα τα βρείτε ομαδοποιημένα με βάση τα χαρακτηριστικά της κατηγορίας τους και με όλες τις λεπτομέρειες που θέλετε να γνωρίζετε για αυτά.

Όλα τα προϊόντα που πωλούνται μέσω της Beautycom.gr είναι φρέσκα, γνήσια και αυθεντικά. Δεν πουλάμε απομιμήσεις ή εμπορεύματα κατώτερης-αμφίβολης ποιότητας.

Απολαύστε τις αγορές σας με τον πιο σύγχρονο, διασκεδαστικό, οικονομικό και γρήγορο τρόπο, και αφήστε την έμπειρη ομάδα της Beautycom.gr να αναλάβει τα υπόλοιπα για εσάς.

Οι συναλλαγές σας γίνονται με την ασφάλεια που υπογράφουν και εξασφαλίζουν οι secure servers PAYPAL . Μπορείτε να εξοφλήσετε με αντικαταβολή ή με πιστωτική κάρτα. Σε μία έως τρεις εργάσιμες ημέρες, θα λάβετε τα προϊόντα σας με courier, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε.

Για οποιαδήποτε απορία – διευκρίνιση , μπορείτε να επικοινωνείτε καθημερινά (Δευτέρα - Παρασκευή) με το 210-6026628 εσωτ. 10003. (internet services). Είμαστε στην διάθεση σας να λύσουμε οποιαδήποτε απορία σας και να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.